GAZİANTEP / İSLAHİYE - Karacaoğlan Ortaokulu

Kas

Okulumuz Müdürü Fatih Rüştü ERDOĞAN tarafından okulumuz öğretmenlerine 24 Kasım Öğretmenleri Günü dolasıyla ülkemizin bağımsızlık simgesi Türk Bayrağı hediye edilmiştir. Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin bu özel günü kutlu olsun.

Kas

Okulumuz Karacaoğlan İlkokulu Kurucu Müdürü İsmail KILIÇ'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Hocamıza Allah'tan rahmet ve kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle 15 Temmuz Çarşamba günü saat 13.30-14.30 arası ve 20.15 saatinde okulumuzda İstiklal Marşımız ve 15 Temmuz Marşları çalındı. Milli irade uğruna can veren 15 Temmuz şehitlerimizi şükranla ve rahmetle anıyoruz...

Nis

İlçemizde faaliyet gösteren Okulumuz Müdür Yardımcısı Ersin Dursun'nun da görev aldığı Vefa Sosyal Destek Grubunun çalışmaları devam ediyor.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ile TBMM'mizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla okulumuz hoparlöründen İstiklal Marşımız saat 21.00'da çalınmıştır. Mahalle sakinlerimiz ise evlerinin pencere ve balkonlarından coşku ile eşlik etmişlerdir.

Şbt

Okulumuz branş öğretmenleri tarafından Ben Okuyorum Gaziantep Okuyor Projesi kapsamında veli ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında öğretmen, öğrenci ve velilerimiz birlikte kitap okudular.

Şbt

Matematik Öğretmenimiz Hilal YILDIZ'ın eşliğinde 8/B sınıfı öğrencilerinin her ay belirledikleri ortak kitap okuma etkinliği kapsamında bu ay Cengiz AYTMATOV'un Toprak Ana kitabı okundu.

Ara

Okulumuz Matematik Öğretmeni Hilal YILDIZ'ın 5/A sınıfındaki öğrencilerimize yaptırmış olduğu kesir adam çalışması.

Kas

Okulumuz Matematik öğretmeni Hilal YILDIZ ders başarısı yüksek olan öğrencilerimize gönüllü olarak bir hafta boyunca öğrencilerimizin eksiklerini gidermeye yönelik matematik dersi anlatmıştır. Bu örnek davranışından dolayı öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Futbol branşına özgü temel hareket ve becerilere hazırlık çalışması.

Kas

Okulumuzda görsel sanatlar dersine giren Mevlane ASLAN hocamızın derste öğrencilerimize yaptırmış olduğu figür ve tonlama çalışmasından örnekler.

Kas

Beden Eğitimi öğretmenimiz Mevlane ASLAN ve gönüllü öğrencilerimizin katkıları ile okul bahçemize spor branşlarının saha ve eğitsel oyun çizimleri yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz Matematik öğretmeni Hilal YILDIZ'ın 6/A sınıfında yaptırmış olduğu büyüyen sayılar çalışması.

Kas

İslahiye'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yılı Demokrasi Meydanı'ndaki kutlama programı ile kutlandı. Okulumuz öğrencileri programa coşku ile eşlik etti.

Kas

Okulumuz 6/A sınıf rehber öğretmeni Mevlane ASLAN'nın doğum günü kutlamasında ince düşüncelerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ediyor ve öğretmenimiz Mevlane ASLAN'a sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir ömür diliyoruz.