GAZİANTEP / İSLAHİYE - Karacaoğlan Ortaokulu

Ara

İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa ÇETİN okulumuza ziyarette bulundu. Okulmuz sorunlarının çözümleri ile ilgili görüşüldü. Okul Müdürümüz Fatih Rüştü ERDOĞAN tarafından okulumuz logolu duvar saati hediye edildi.

Kas

Okulumuz öğrencilerine yönelik Adana Yöresi Halk Oyunları Kursu yoğun bir ilgi ve katılımla başladı.

Eyl

Mahalle Muhtarımız ve Okul Aile Birliği Başkanımız Sayın Adem KILIÇ maddi durumu elverişli olmayan öğrencilerimize okul kıyafeti alarak destek olmuştur. Kendisine bu güzel davranışından dolayı Okul Müdürü olarak teşekkür eder sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.

Ağu

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Mevlane ASLAN'nın Kahramanmaraş Türkoğlu Doluca Şehit Ali Can Ortaokulu'na tayini çıktı. Okulumuzda 7 yıl boyunca görev yapan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mevlane ASLAN'a okulumuza vermiş olduğu emek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor; bundan sonraki hayatında sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 17 Haziran Cuma günü dağıtılan karneler ile sona erdi. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Haz

8. Sınıf öğrencilerimiz için yıl sonu mezuniyet töreni gerçekleştirildi. Okul bahçesi ve sınıfta gerçekleştirilen mezuniyet törenine, öğrencilere temsili mezuniyet belgeleri verildi. Biz de mezun olan tüm öğrencilerimize sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

May

Gaziantep'te, 21-29 Mayıs 2022 tarihleri arasında Hasan Celal Güzel anısına düzenlenen Türkiye'nin en büyük kitap fuarı olan Gaziantep Kitap Fuarına olan gezimizi gerçekleştirdik.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerimize ilçemizde gidebilecekleri lise türlerini yerinde görebilmeleri amacıyla okul gezisi düzenledik.

Mrt

OKULUMUZCA 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

Okulumuz 2022 Yılı Tahliye Tatbikatı ilçemiz tüm okullarıyla eş zamanlı olarak 04.03.2022 tarihinde saat 11.00'da yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimize hayvan sevgisini kazandırmak, öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini dilimiz kurallarına uyarak içten ve samimi bir şekilde paylaşmaları amacıyla Türkçe Öğretmenimiz Ali İNCE'nin öncülüğünde Hayvan Sevgisi konulu şiir ve kompozisyon yarışması düzenlenmiştir. Hediye olarak öğrencilerimize kitap hediye edilmiştir. Dereceye giren öğrencilerimiz: 1- Hatice Elif TAŞAR(7/A) 2-Mustafa YAŞAR(8/A) 3- Zeynep Sevde GENÇOĞLU(8/A) 4- Melek Nur KÖSE(5/A) Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

61 Yıl boyunca cezaevi olarak kullanılan bina İslahiye Sabiha-Aziz Bali İlçe Halk Kütüphanesine dönüştürüldü. Öğrencilerimiz için ayrı bir deneyim olan bu dönüşümü inceleme fırsatı buldular. Gezi ile öğrencilerimize kitap sevgisi aşılandı ve kütüphane kuralları anlatıldı. Ayrıca kütüphane üyeliği bulunmayan öğrencilerimizin üye olmaları sağlandı.

Ock

Karacaoğlan İlkokulu ve Ortaokulu 15 Temmuz Resim Sergimiz öğrenci ve velilerimizin ziyaretine açıldı. Sergimizin açılmasında emeği geçen başta Beden Eğitimi öğretmenimiz Mevlane ASLAN olmak üzere katılım sağlayan tüm öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ock