GAZİANTEP / İSLAHİYE - Karacaoğlan Ortaokulu

Kas

10 Kasım Atatürk' ü Anma Günü okul panomuz.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN aramızdan ayrılışının 81. Yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda, Ulu Önder´in Hayatı ve Fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'Ü saygı, şükran  ve minnetle anıyoruz. Ruhu şad olsun...

Kas

Okulumuz 8. sınıf öğrencilerimize ilçemizde gidebilecekleri lise türlerini yerinde görebilmeleri amacıyla okul gezisi düzenledik.

Kas

Okulumuz destek  eğitim odası dersleri başlamıştır. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Yıllık izninin bir bölümünü Batman' nın Kozluk ilçesinde geçiren okulumuz yardımcı personeli Kemal GÜNAY Kozluk' daki izlenimlerini Okul Müdürümüz Fatih Rüştü ERDOĞAN' a anlatırken.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKUL PANOMUZ

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İlçe Programına Karacaoğlan Ortaokulu olarak katıldık. Bize Cumhuriyeti armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ile anıyor, onlara şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhunuz şad olsun, Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 96. yılı okulumuzda kutlandı. Emeği geçen öğretmen arkadaşlarımızı ve öğrencilerimize teşşekkür ediyoruz.